ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

                                                          ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

                                                         ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βελβεντού λαμβάνοντας μέριμνα για την Οικονομική και Αναπτυξιακή πορεία και προοπτική για την περιοχή  μας και συμμεριζόμενο πλήρως την ανησυχία και ανασφάλεια των 270 και πλέον εργαζομένων κατοίκων της ευρύτερης περιοχής Σερβίων και Βελβεντού, που έχουν επενδύσει στις υποδομές και ανάγκες των ενεργών εδώ και χρόνια Ορυχείων Παλιάς Λάβας και Προσηλίου,

ΟΜΟΦΩΝΑ

Εκδίδει το παρακάτω ψήφισμα:

Λέμε ΟΧΙ στο κλείσιμο της ΛΑΡΚΟ

Συμπαραστεκόμαστε στον Δήμο Σερβίων που διαμαρτύρεται και διεκδικεί την διατήρηση των θέσεων εργασίας και την καταβολή των οφειλόμενων εδώ και 5 μήνες δεδουλευμένων των εργαζομένων και αυτοαπασχολούμενων επαγγελματιών που βρίσκονται σε δεινή θέση.

Κάθε κλείσιμο επιχείρησης στην επαρχία είτε μικρής είτε μεγάλης (όπως στη προκειμένη περίπτωση της ΛΑΡΚΟ) αποτελεί πλήγμα στην τοπική οικονομία της περιοχής, στην Εθνική μας Οικονομία αλλά και στην τάξη των εργαζομένων. Ένας ολόκληρος κόσμος οδηγείται στην ανεργία και μια περιοχή μας στην φτωχοποίηση. Επερχομένης δε της απολιγνιτοποίησης τα πράγματα για την περιοχή μας γίνονται ακόμη πιο δύσκολα.

Δηλώνουμε τη συμμετοχή και την αμέριστη στήριξή μας στις κινητοποιήσεις της Επιτροπης Αγώνα.

 

 

Κύλιση προς τα επάνω