9η Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Βελβεντού

Την Τρίτη 16/3/2021 στις 12:00 θα συνεδρίασει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Βελβεντού, με τηλεδιάσκεψη (ή τηλεφωνικά για όσους δεν μπορούν να συνδεθούν) λόγω των μέτρων προστασίας από τη διασπορά του Κορωνοϊού με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
1.- Έγκριση 3 ου Πρακτικού Επιτροπής Διαγωνισμού για την αξιολόγηση δικαιολογητικών κατακύρωσης μειοδότη για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ» και ειδικότερα του 3 ου τμήματος –Συμπιεστή εδάφους (Α/Α ΕΣΗΔΗΣ: 102638).
2.- Προγραμματισμός προσλήψεων έκτακτου προσωπικού έτους 2021 στο Δήμο Βελβεντού.
3.- Πολυετής προγραμματισμός ανθρώπινου δυναμικού 2022-2025 στο Δήμο Βελβεντού.
4.- Έγκριση Απολογισμού Εσόδων – Εξόδων 4μήνου (Σεπτεμβρίου – Δεκεμβρίου) έτους 2019 και Σύνταξη έκθεσης και κατάρτιση του Ισολογισμού και των αποτελεσμάτων χρήσεως έτους 2019 Δήμου Βελβεντού.
5.- Καθορισμός τιμής μονάδος προσκυρωτέας έκτασης
6.- Ορθή επανάληψη της 22/2021 Απόφασης Οικονομικής Επιτροπής με θέμα «1η Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικ. έτους 2021 του Δήμου Βελβεντού».
7.- Ορισμός Επιτροπής Διερεύνησης Τιμών για την προμήθεια με τίτλο ‘’ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ/ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΥΦΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ “ΕΞΥΠΝΗΣ ΠΟΛΗΣ” ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ» στο πλαίσιο της πρόσκλησης ΑΤ08 του προγράμματος ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ
8.- Ορισμός Επιτροπής Διερεύνησης Τιμών για την προμήθεια με τίτλο ‘’ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ/ΗΛΕΚΤΡΟΚΊΝΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ» στο πλαίσιο της πρόσκλησης ΑΤ12 του προγράμματος ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ

Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής που δεν θα μπορέσουν να συμμετάσχουν διαδικτυακά οφείλουν να απαντήσουν τηλεφωνικά στον Πρόεδρο για τις θέσεις και την ψήφο τους κατά την ώρα της Συνεδρίασης.

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Μανώλης Στεργίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κύλιση προς τα επάνω