27η Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Βελβεντού

Την Τρίτη 24/8/2021 στις 12:00 θα συνεδριάσει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Βελβεντού με τηλεδιάσκεψη (ή τηλεφωνικά για όσους δεν μπορούν να συνδεθούν) λόγω των μέτρων προστασίας από τη διασπορά του Κορωνοϊού με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Καθορισμός διαδικασίας ανάθεσης δημόσιας σύμβασης για την «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΕΦΗΒΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ» μετά από συνοπτικό διαγωνισμό στον οποίο δεν υποβλήθηκε καμιά προσφορά.
2. ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «Δημιουργία αίθουσας προβολής της βιοποικιλότητας της Λίμνης Πολυφύτου».
3. Έγκριση παράτασης χρόνου παράδοσης προμήθειας εξοπλισμού χώρων θέας και αναψυχής.
4. Έγκριση υποβολής αίτησης επέκτασης στο πρόγραμμα επιχορήγησης για την απασχόληση μακροχρόνιων ανέργων ηλικίας 55-67 ετών, σύμφωνα με την 1 η τροποποίηση της Δημόσιας Πρόσκλησης Νο 11/2017 με αριθμ. πρωτ. 42119/15-07-2020 του Ο.Α.Ε.Δ.
5. Ανάθεση σε πληρεξούσιο δικηγόρο σύνταξης και κατάθεσης έφεσης κατά της 46/2021 Απόφασης του Ειρηνοδικείου Κοζάνης.
6. Καθορισμός αριθμού μαθητευόμενων Μεταλυκειακό Έτος – Τάξη Μαθητείας ΕΠΑ.Λ., για απασχόληση στο Δήμο Βελβεντού με ΑΦΜ. κατά την περίοδο 2021-2022.
7. Παράταση εκμίσθωσης ακινήτου (τεσσάρων πάνω από το ισόγειο ορόφων) επί της οδού Κάνιγγος 17 στην Αθήνα, ιδιοκτησίας του Κληροδοτήματος «Ζήνωνος Ι. Παπαναστασίου»

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Μανώλης Στεργίου

Δείτε εδώ την ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κύλιση προς τα επάνω