28η συνεδρίαση της Οικ. Επιτροπής Δήμου Βελβεντού.

Την Τρίτη στις 22/12/2020 στις 12:00 θα συνεδρίασει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμουδια περιφοράς (τηλεφωνικά) λόγω των μέτρων προστασίας από τη διασπορά του Κορωνοϊού με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
1.- Σύνταξη σχεδίου προϋπολογισμού έτους 2021, Δήμου Βελβεντού.
2.-Έγκριση 1 ου Α.Π.Ε. και 1 ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. για το έργο «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ.
3.- Έγκριση παράτασης προθεσμίας παράδοσης απορριμματοφόρου οχήματος.
4.- Έγκριση Πρακτικού κλήρωσης και Συγκρότηση επιτροπής διενέργειας ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το έργο «Αντικατάσταση Συνθετικού Τάπητα (ταρτάν) Στίβου, Χλοοτάπητα Γηπέδων Ποδοσφαίρου και Περιφράξεων στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Βελβεντού».
5.- Συμμετοχή και αποδοχή των όρων του προγράμματος «Ανάπτυξης & Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» στον άξονα προτεραιότητας: ««Πολιτική Προστασία-Προστασία της Δημόσιας Υγείας-Τεχνική Βοήθεια»» με τίτλο: «Ωρίμανση έργων και δράσεων για την υλοποίηση του Προγράμματος» του ΥΠΕΣ.
6.- Συμμετοχή και αποδοχή των όρων του προγράμματος «Ανάπτυξης & Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» στον άξονα προτεραιότητας «Ποιότητα ζωής και εύρυθμη λειτουργία των πόλεων, της υπαίθρου και των οικισμών» με τίτλο: «Ανάπτυξη της υπαίθρου-Αγροτική Οδοποιία» του ΥΠΕΣ.
7.- Καθορισμός Διαδικασίας ανάθεσης Δημόσιας Σύμβασης για την εκπόνηση Σχεδίου Δράσης του Δήμου Βελβεντού για την αειφόρο ενέργεια και το κλίμα.
8.- Έγκριση 1 ου Πρακτικού Επιτροπής Αξιολόγησης Δικαιολογητικών και Τεχνικών προσφορών για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ» και ειδικότερα του 1 ου ΤΜΗΜΑΤΟΣ – ΦΟΡΤΩΤΗΣ ΕΚΣΚΑΦΕΑΣ (Α/Α ΕΣΗΔΗΣ: 102634).
ΘΕΜΑΤΑ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΩΝ
Α. ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΖΗΝΩΝΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

1.- Κατάρτιση προϋπολογισμού του Κληροδοτήματος «Ζήνωνα Ι. Παπαναστασίου» οικονομικού έτους 2021

Β. ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ή ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ ΔΕΛΒΙΖΗ

2. Κατάρτιση προϋπολογισμού του Κληροδοτήματος «Νικολάου ή Πολύκαρπου Δελβίζη» οικονομικού έτους 2021

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Μανώλης Στεργίου

Δείτε εδώ την πρόσκληση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κύλιση προς τα επάνω