Δήμος Βελβεντού

Διακοπή Ηλεκτρικού Ρεύματος

Όπως ανακόινωσε η ΔΕΔΔΗΕ την Κυριακή 11-07-2021 θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος από ώρα 08:30 έως 11:00 στις εξής περιοχές του Δήμου Βελβεντού: Οικισμοί Βελβεντού, Καταφυγίου, Παλαιογράτσανου.

Ενεργειακή αναβάθμιση Δημοτικού Σχολείου Βελβεντού

Εντάχθηκε την Πέμπτη 8 Ιουλίου, με υπογραφή του Περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας Γ. Κασαπίδη και το δεύτερο έργο για τα σχολεία μας και συγκεκριμένα η “ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ” Προϋπολογισμού 620.000 € από το πρόγραμμα “Υποστήριξη της μετάβασης προς μια οικονομία χαμηλών εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα σε όλους τους τομείς – Πρόσκλ: 138 – AA: 4726
ΑΔΑ: 94ΖΥ7ΛΨ-Ν6Κ.
Η μελέτη ετοιμασθηκε από το Δήμο Βελβεντού και το ΔΕΠΑΝ και το έργο θα εκτελεστεί με συχρηματοδότηση από το ΕΤΠΑ και εθνικούς πόρους.
« από 2 »

Κατασκευή ανελκυστήρα στο Δημοτικό Σχολείο Βελβεντού

Συνάντηση με το νέο κόμμα των “Πρασίνων”

Κατασκευή της πρώτης γέφυρας-διάβασης στον Ξερόλακκα στο πέρασμα για το Άλσος- Άγιο Σπυρίδωνα-Νερόμυλο Μπαλλού (έργο του ΕΣΠΑ)

Λειτουργία Λαϊκής Αγοράς Κοινότητας Βελβεντού του Δήμου Βελβεντού το Σάββατο 10 Ιουλίου 2021


Σας γνωρίζουμε τον πίνακα δικαιούμενων εκθετών για τη Λαϊκή Αγορά του Δήμου Βελβεντού, για το Σάββατο 10 Ιουλίου 2021.

Εκ μέρους του Δήμου έχει ληφθεί μέριμνα για την τήρηση των αποστάσεων. Υποχρέωση των εκθετών είναι να λαμβάνουν τα προβλεπόμενα μέτρα ασφάλειας και πρόληψης, που επιβάλλονται λόγω του κορωνοϊού.

1.- Να μην επιτρέπουν τους καταναλωτές να αγγίζουν τα προϊόντα πώλησης.

2.- Να παραμένουν πίσω από τους πάγκους τους και να κρατούν απόσταση ασφαλείας (2 μέτρα). Οι πελάτες να τηρούν απόσταση 1,5 μέτρου μεταξύ τους και οι ουρές να είναι μέχρι 5 άτομα. Συνέχεια ανάγνωσης “Λειτουργία Λαϊκής Αγοράς Κοινότητας Βελβεντού του Δήμου Βελβεντού το Σάββατο 10 Ιουλίου 2021”

Κύλιση προς τα επάνω