Day: 3 Μαρτίου, 2021

Λειτουργία Λαϊκής Αγοράς Βελβεντού στις 6 Μαρτίου 2021

Σας γνωρίζουμε τους πίνακες δικαιούμενων εκθετών για τη Λαϊκή Αγορά του Δήμου Βελβεντού, για τις 6 Μαρτίου 2021. Εκ μέρους του Δήμου έχει ληφθεί μέριμνα για την τήρηση των αποστάσεων. Υποχρέωση των εκθετών είναι να λαμβάνουν τα προβλεπόμενα μέτρα ασφάλειας και πρόληψης, που επιβάλλονται λόγω του κορωνοϊού.

1.- Θα πρέπει να φορούν γάντια.
2.- Να μην επιτρέπουν τους καταναλωτές να αγγίζουν τα προϊόντα πώλησης.
3.- Να παραμένουν πίσω από τους πάγκους τους και να κρατούν απόσταση ασφαλείας (2 μέτρα). Οι πελάτες να τηρούν απόσταση 1,5 μέτρου μεταξύ τους και οι ουρές να είναι μέχρι 5 άτομα.
4.- Να έχουν μεταξύ των πάγκων τους πέντε (5) μέτρα ενδιάμεσο χώρο κενό-ελεύθερο από αντικείμενα. 
5.-Να διατηρούν τους διαδρόμους ανοιχτούς (κάθετοι & οριζόντιοι) για να μην δημιουργείται συνωστισμός. Συνέχεια ανάγνωσης “Λειτουργία Λαϊκής Αγοράς Βελβεντού στις 6 Μαρτίου 2021”

Σύλλογος Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Π.Ε. Κοζάνης

Με διαταγή του Ειρηνοδικείου Κοζάνης ιδρύθηκε  πρωτοβάθμια Αγροτική Συνδικαλιστική Οργάνωση με την επωνυμία «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ» με έδρα τον Δήμο Σερβίων της Π.Ε. Κοζάνης. Γενικός  σκοπός του Συλλόγου Παραγωγών είναι η διεκδίκηση, προαγωγή και διασφάλιση των οικονομικών, κοινωνικών και επαγγελματικών συμφερόντων των παραγωγών, η απρόσκοπτη συμμετοχή τους στις Λαϊκές Αγορές καθώς και η διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας των Λαϊκών Αγορών του Νομού Κοζάνης αλλά και όλων των Λαϊκών Αγορών της χώρας.

Την προσωρινή διοικούσα επιτροπή απαρτίζουν οι:
Ταχτσίδης Γεώργιος Πρόεδρος
Καραστάθης Ευθύμιος Αντιπρόεδρος
Παραλούκας Βασίλειος Γραμματέας
Λούσιος Ζήσης Ταμίας
Αγγελίδης Νεόφυτος Μέλος

Δελτίο Τύπου του Συλλόγου

Διαταγή Ειρηνοδικείου

Τηλεφωνική έρευνα της ΔΙΑΔΥΜΑ Α.Ε.

Τις επόμενες μέρες η ΔΙΑΔΥΜΑ, θα διεξάγει τηλεφωνική έρευνα σε όλους τους Δήμους της  Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, προκειμένου να καταγραφούν οι συνήθειες και οι τάσεις των κατοίκων της περιφέρειας σε θέματα διαχείρισης μικροποσοτήτων επικίνδυνων αποβλήτων, που υπάρχουν σχεδόν σε κάθε σπίτι (καθαριστικά, χρώματα, μπαταρίες, φάρμακα κτλ). 
Η έρευνα θα διεξάγεται πρωινές και απογευματινές ώρες από υπάλληλους της ΔΙΑΔΥΜΑ, θα είναι ανώνυμη και θα διαρκεί περίπου πέντε λεπτά. 
Η παραπάνω δράση γίνεται στο πλαίσιο του προγράμματος LIFE IP CEI Greece (LIFE18 IPE/GR/000013) και τα αποτελέσματα της θα αποτελέσουν χρήσιμο στοιχείο για τη χάραξη περιφερειακής και γενικότερα εθνικής πολιτικής στον τομέα αυτό. 
Το ερωτηματολόγιο είναι αναρτημένο στον παρακάτω σύνδεσμο:

ΕΡΕΥΝΑ ΚΟΙΝΟΥ ΔΙΑΔΥΜΑ

στο site της ΔΙΑΔΥΜΑ (https://diadyma.gr/ ΝΕΑ – ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΟΙΝΟΥ) και όσοι επιθυμούν μπορούν να το συμπληρώσουν ηλεκτρονικά. 
Τα τηλέφωνα επικοινωνίας για οποιαδήποτε διευκρίνιση είναι 24610 45531-33 .

Υπόμνημα Δήμου Βελβεντού για τις χρήσεις γης όσον αφορά τα επαγγελματικά εργαστήρια χαμηλής όχλησης, τα πρατήρια βενζίνης κλπ.

« από 44 »
Κύλιση προς τα επάνω