15η Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Βελβεντού

Tην Μεγάλη Τρίτη 27/4/2021 στις 12:00 θα συνεδριάσει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Βελβεντού, που θα γίνει με τηλεδιάσκεψη (ή τηλεφωνικά για όσους δεν μπορούν να συνδεθούν) λόγω των μέτρων προστασίας από τη διασπορά του Κορωνοϊού με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
1.- Ανάληψη ποσού από τον λογαριασμό του Κληροδοτήματος «Ζήνων Ι. Παπαναστασίου», για την πληρωμή υποτροφιών και εξουσιοδότηση υπαλλήλου.
2.- Έγκριση έκτακτης μετάβασης δημάρχου και δημοτικού συμβούλου στην Αθήνα.
3.-Τροποποίηση της 47/2021 Απόφασης Οικ. Επιτροπής ως προς το Σχέδιο της Προγραμματικής Σύμβασης Δήμου και ΔΙΑΔΥΜΑ: «Υλοποίηση Πιλοτικού Προγράμματος Κυκλικής Διαχείρισης Αστικών Υγρών Αποβλήτων στις Π.Ε. Κοζάνης και Φλώρινας».
4.- «Έγκριση 3 ου Πρακτικού Επιτροπής Διαγωνισμού για τον έλεγχο δικαιολογητικών κατακύρωσης μειοδότη για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ» και ειδικότερα του 2 ου τμήματος –Διαγραμμιστή αυτοκινούμενου (Α/Α ΕΣΗΔΗΣ: 102637).
5.- Αποδοχή όρων συμμετοχής στο πρόγραμμα Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» του Υπουργείου Εσωτερικών και έγκριση των προτεινόμενων
δράσεων της αίτησης χρηματοδότησης στην Πρόσκληση AT12 (18215/29-09-2020 “Δράσεις Ηλεκτροκίνησης στους Δήμους”

Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής που δεν θα μπορέσουν να συμμετάσχουν διαδικτυακά οφείλουν να απαντήσουν τηλεφωνικά στον Πρόεδρο για τις θέσεις και την ψήφο τους κατά την ώρα της Συνεδρίασης.

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Μανώλης Στεργίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κύλιση προς τα επάνω