1ος Διαγωνισμός Φωτογραφίας Βελβεντού

θέμα: Το βουνό των Πιερίων

1ος Διαγωνισμός φωτογραφίας Βελβεντού 

«Το Βουνό των Πιερίων»

Ο Δήμος Βελβεντού σε συνεργασία με την Ένωση Καλλιτεχνών Φωτογράφων Κεντροδυτικής Μακεδονίας διοργανώνουν τον 1ο Διαγωνισμό Φωτογραφίας Βελβεντού με θέμα το Βουνό των Πιερίων.

Ο φωτογραφικός διαγωνισμός είναι μια ευκαιρία να ξεφύγουμε από τα προβλήματα της επικαιρότητας, να ζήσουμε μοναδικές στιγμές μέσα στη φύση,  να μεταδώσουμε τη θετική μας ενέργεια μας, να φωτογραφίσουμε και να εκτιμήσουμε ξανά τις μικρές χαρές της ζωής! ​

Σκοπός του διαγωνισμού

Σκοπός του φωτογραφικού διαγωνισμού είναι ο φακός του κάθε διαγωνιζόμενου να εκφράσει μια μοναδική στιγμή στο βουνό των Πιερίων. Θέλουμε μέσα από τον φακό σας, η επιβλητική ομορφιά των Πιερίων να ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα.

Πάρτε μέρος

Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι λάτρεις της φωτογραφίας (ερασιτέχνες και επαγγελματίες) ανεξαρτήτως ηλικίας. Τα απαραίτητα εφόδια είναι μία φωτογραφική μηχανή ή ένα smartphone και πολύ φαντασία!

Αναλυτικά οι κατηγορίες του διαγωνισμού, οι όροι και οι προϋποθέσεις:

Υποβολή συμμετοχής

Ο κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει με τρεις (3) έγχρωμες ή ασπρόμαυρες φωτογραφίες Η κάθε φωτογραφία θα πρέπει να είναι σε μορφή jpg (with exif data απαραιτήτως) και το αρχείο να φέρει το ονοματεπώνυμο του διαγωνιζόμενου και  διαδοχική αρίθμηση 1, 2, 3.  (π.χ Γιώργος Ιωάννου_1, Γιώργος Ιωάννου_2, Γιώργος Ιωάννου_3.). To email που θα στείλετε θα πρέπει να έχει θέμα «1ος Διαγωνισμός φωτογραφίας Βελβεντού».

Υποβολή συμμετοχών στην ηλεκτρονική διεύθυνση velventofoto@gmail.com μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2022.

 

Βραβεία κριτικής επιτροπής Ένωσης Καλλιτεχνών Φωτογράφων ΚΔ Μακεδονίας

 • Φωτογραφική μηχανή NIKON D3500 18-55VR Kit

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

 • Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφοι.
 • Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν στον διαγωνισμό με μέχρι τρεις (3) ασπρόμαυρες ή έγχρωμες φωτογραφίες.
 • Οι συμμετέχοντες αποδέχονται την αποστολή φωτογραφιών μεταξύ του Δήμου Βελβεντού και της Ένωσης Καλλιτεχνών Φωτογράφων Κεντροδυτικής Μακεδονίας
 • Τελευταία ημερομηνία για την υποβολή των έργων ορίζεται η 30η Σεπτεμβρίου Πέραν αυτής καμία συμμετοχή δεν θα γίνει δεκτή.
 • Οι φωτογραφίες θα υποβληθούν  σε ψηφιακή μορφή ΜΟΝΟ στην ηλεκτρονική διεύθυνση velventofoto@gmail.com, θα γίνουν δεκτές σε μορφή JPEG (with exif data απαραιτήτως). Απαιτείται η δημιουργία φακέλου με το ΟΝΟΜΑ_ΕΠΙΘΕΤΟ όπου θα αποθηκεύσετε τις φωτογραφίες με ονομασία τα αρχικά του ονοματεπώνυμου και  διαδοχική αρίθμηση 1, 2, 3.  (π.χ Γιώργος Ιωάννου_1, Γιώργος Ιωάννου_2, Γιώργος Ιωάννου_3.)
 • Τα φωτογραφικά έργα θα πρέπει να ανήκουν κατά πατρότητα στον συμμετέχοντα και να μην έχουν διακριθεί σε άλλους διαγωνισμούς.
 • Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα γνωστοποιηθούν τον Οκτώβριο του 2022..
 • Οι βραβευμένες φωτογραφίες και αυτές που θα διακριθούν, θα εκτυπωθούν και θα παρουσιαστούν σε εκθέσεις με παράλληλη προβολή τους στο διαδίκτυο στην σελίδα του Δήμου Βελβεντού και θα κοινοποίηθούν στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
 • Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στους δημιουργούς των φωτογραφιών.
 • Η απόφαση της κριτικής επιτροπής είναι οριστική και δεν επιτρέπεται ουδεμία ένσταση ή άλλη διεκδίκηση.
 • Οι φωτογραφίες των συμμετεχόντων μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ευρύτερη δημοσιοποίηση του διαγωνισμού και των σκοπών του Δήμου Βελβεντού από τον διοργανωτή σε οποιοδήποτε μέσο και με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς να θεμελιώνεται δικαίωμα άλλης αμοιβής του συμμετέχοντος και πάντα με τη δημοσίευση του ονόματος του δημιουργού.
 • Η συμμετοχή στον διαγωνισμό σημαίνει αποδοχή των ανωτέρω αναγραφόμενων όρων.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κύλιση προς τα επάνω