Πρόσκληση 7ης Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Βελβεντού (Τακτική-Μεικτή)

Σας προσκαλούμε σε τακτική, δια ζώσης και μέσω τηλεδιάσκεψης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την  Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023 και ώρα 20:00, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δήμου Βελβεντού, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, όπως τροποποιήθηκε​ από το άρθρο 74 του N. 4555/18​ και από τα άρθρα 177 και 184 του N. 4635/19, όπως έχουν τροποποιηθεί και ισχύουν, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα ακόλουθα θέματα:

  1. Ενημέρωση-Συζήτηση για τις εξελίξεις στο θέμα της εγκατάστασης ανεμογεννητριών στα Πιέρια.
  2. Διαγραφές από βεβαιωτικούς καταλόγους για βεβαιωμένα τέλη ύδρευσης των εκ παραδρομής χρεώσεων κατηγορίας ΑΜΕΑ, Πολυτέκνων και λανθασμένων ενδείξεων από παρελθόντα έτη. (Διαγραφές Ιανουαρίου 2023).
  3. Ανάκληση δωρεάν παραχώρησης έκτασης προς ίδρυση Δασικού Φυτωρίου και επιστροφή έκτασης στο Δήμο Βελβεντού.
  4. Παράταση μίσθωσης ακινήτου για τις ανάγκες εκδηλώσεων και πολιτιστικών δραστηριοτήτων του Δήμου.
  5. Υπογραφή Δήλωσης Συνεργασίας του Δήμου Βελβεντού με το Πρόγραμμα Διασύνδεσης, του Ειδικού Κέντρου Ημέρας για πάσχοντες από άνοια, της Ψυχογηριατρικής Εταιρείας «Ο Νέστωρ».
  6. Χορήγηση 2ης παράτασης χρόνου εκτέλεσης εργασιών για το έργο: «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ – ΛΥΚΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ».
  7. Χορήγηση 2ης παράτασης χρόνου εκτέλεσης εργασιών για το έργο: «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ».
  8. Χορήγηση 2ης παράτασης χρόνου εκτέλεσης εργασιών για το έργο: «ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ».
  9. Χορήγηση 2ης παράτασης χρόνου εκτέλεσης εργασιών για το έργο: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΓΩΓΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΑΚΡΟ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ».
  10. Χορήγηση παράτασης χρόνου εργασιών για το έργο: «ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΌΨΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ «ΜΕΤΟΧΙ» ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ».
  11. Έγκριση μελέτης με τίτλο «ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ»
  12. Έγκριση Απολογισμού Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βελβεντού για το οικονομικό έτος 2021.
  13. Έγκριση Απολογισμού Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βελβεντού για το οικονομικό έτος 2022.

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου 

Μαλλού Βάια

Σημείωση:

  • Για τη συμμετοχή σας μέσω τηλεδιάσκεψης (πρόγραμμα Microsoft Teams), παρακαλούμε ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο, από τις 19:30:

Κάντε κλικ ΕΔΩ για σύνδεση στη Συνεδρίαση

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κύλιση προς τα επάνω