Πρόσκληση 35ης (Τακτικής) Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Βελβεντού

Παρακαλείσθε όπως συμμετάσχετε σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Βελβεντού, που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Βελβεντού την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022 στις 13:00 π.μ. δια ζώσης ή και με τηλεδιάσκεψη με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση υποβολής αίτησης επέκτασης στο πρόγραμμα επιχορήγησης για την απασχόληση μακροχρόνιων ανέργων ηλικίας 55-67 ετών, σύμφωνα με την 1η τροποποίηση της Δημόσιας Πρόσκλησης Νο 11/2017 με αριθμ. πρωτ. 42119/15-07-2020 του Ο.Α.Ε.Δ.
  2. Διαγραφές από βεβαιωτικούς καταλόγους για βεβαιωμένα τέλη ύδρευσης των εκ παραδρομής χρεώσεων κατηγορίας ΑΜΕΑ, Πολυτέκνων και λανθασμένων ενδείξεων από παρελθόντα έτη. (Διαγραφές Αύγουστος 2022).
  3. Διαγραφές από βεβαιωτικούς καταλόγους για βεβαιωμένα τέλη ύδρευσης των εκ παραδρομής χρεώσεων κατηγορίας ΑΜΕΑ, Πολυτέκνων και λανθασμένων ενδείξεων από παρελθόντα έτη. (Διαγραφές Σεπτέμβριος 2022).
  4. Έγκριση μετακίνησης για συμμετοχή του Δημάρχου στο Συνέδριο Major Cities που θα διεξαχθεί στη Λάρισα από 2-4 Νοεμβρίου 2022. Εξειδίκευση πίστωσης.
  5. Αποδοχή των όρων της χρηματοδότησης ύψους 162.842,00 € για το έργο «Διαμόρφωση αύλειου χώρου Γυμνασίου-Λυκείου Βελβεντού» από το Πράσινο Ταμείο.

 

Η σύνδεση των μελών της οικονομικής επιτροπής για την τηλεδιάσκεψη θα γίνει από τον παρακάτω ηλεκτρονικό σύνδεσμο από τις 12:45. 

 

 https://us05web.zoom.us/j/3057704305?pwd=M2RybjM3NW9PZzdJU2ZCWW84OVVPdz09  

 

Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής που δεν θα μπορέσουν να συμμετάσχουν είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά οφείλουν να απαντήσουν τηλεφωνικά στον Πρόεδρο για τις θέσεις και την ψήφο τους κατά την ώρα της Συνεδρίασης.

Για να δείτε ολόκληρη την Πρόσκληση πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 35ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΟΕ

                                                                                       

 

 Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

 

 

                                                                                                                                     Μανώλης Στεργίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κύλιση προς τα επάνω