Πρόσκληση 11ης Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βελβεντού (Ειδική-Δια ζώσης)

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, την Κυριακή, 30 Απριλίου 2023 και ώρα 11.00, σε ειδική, δια ζώσης συνεδρίαση, με θέμα ημερήσιας διάταξης την εκλογή προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου λόγω ανεξαρτητοποίησης, σύμφωνα με τις διατάξεις των  άρθρων 64 του Ν. 3852/2010, όπως τροποποιήθηκε από το άρθρο 71 του Ν. 4555/18 και από το άρθρο 99 του Ν. 4876/21.

Ο προεδρεύων σύμβουλος

Κωνσταντίνος Κουρτέλης

 

Ακολουθεί το κείμενο της Δήλωσης Ανεξαρτητοποίησης της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Βελβεντού κας Μαλλού Βάιας:

   Βελβεντό 28-04-2023 

Προς:

ΔΗΜΑΡΧΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

Κοινοποίηση:

ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 

ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

Με την παρούσα επιστολή δηλώνω την αποχώρηση μου από την Δημοτική παράταξη «ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ» και παραμένω στο Δημοτικό Συμβούλιο Βελβεντού ως ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος τιμώντας τους συνδημότες μου, οι οποίοι με επέλεξαν στις Δημοτικές εκλογές του 2019.

Οι λόγοι που με οδηγούν στην απόφαση αυτή αφορούν στην έλλειψη αυτοδιοικητικής συναντίληψης σε σχέση με προτεραιότητες, στόχους, επιλογές και διαδικασίες.

Στα 17 χρόνια συμμετοχής μου στην αυτοδιοίκηση του τόπου και κυρίως στα 10 χρόνια του δύσκολου αγώνα για την επανασύσταση του Δήμου προσπάθησα με αίσθημα ευθύνης να συνεισφέρω σε κοινούς στόχους και πάντα με γνώμονα το κοινό καλό. Με όποια ιδιότητα και στο μέτρο των δυνατοτήτων μου θα συνεχίσω αυτή την προσπάθεια καθώς και την προσφορά στην κοινωνία του Βελβεντού.

Σε συνέχεια της ανεξαρτητοποίησης μου και σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία παρακαλώ για την άμεση αντικατάσταση μου από την θέση της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Βελβεντού.

 

Μαλλού Βάγια

Δημοτική Σύμβουλος Βελβεντού

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κύλιση προς τα επάνω