Πρόσκληση Δημοτικού Συμβουλίου, μέσω τηλεδιάσκεψης Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

Σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, μέσω τηλεδιάσκεψης (MicrosoftΤeams), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 10 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 55/11-03-2020/τ.Α’) «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19», σε συνδυασμό με την αριθμ. 426/13.11.2020 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών «Ενημέρωση για την οργάνωση και λειτουργία των δήμων κατά το διάστημα εφαρμογής των μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης της πανδημίας», τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 20:30 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα ακόλουθα θέματα ημερήσιας διάταξης:

  1. Παραχώρηση χρήσης δημοτικού ακινήτου για την προσωρινή στέγαση του νεοϊδρυθέντος Αστυνομικού Σταθμού Βελβεντού.
  2. Αποδοχή χρηματοδότησης, τροποποίηση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2021 Δήμου Βελβεντού.
  3. Γ΄Κατανομή ΚΑΠ έτους 2021 για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων. Κατανομή στις Σχολικές Επιτροπές Α’/βάθμιας και Β’/βάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βελβεντού.
  4. Ορισμός υπευθύνου λογαριασμού για το έργο με κωδικό ΠΔΕ-ΣΑΕ: 2001ΣΕ05500002 ΤΟΥ Π.Δ.Ε (Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων).
  5. Ορισμός εκπροσώπων στο Σχολικό Συμβούλιο του 1ου Νηπιαγωγείου Βελβεντού – Μελά.
  6. Αιτήσεις – Ανακοινώσεις

 

 

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

 

 

 

Μαλλού Βάια

 

Σημείωση:

 Για τη συμμετοχή σας στην τηλεδιάσκεψη μέσω του προγράμματος (MicrosoftTeams), παρακαλούμε ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο, από τις 20:00

Κάντε κλίκ ΕΔΩ για να συμμετάσχετε στη Συνεδρίαση

 

Σε περίπτωση αδυναμίας σύνδεσης, παρακαλούμε αποστείλετε τη δήλωση συμμετοχής σας στη συνεδρίαση καθώς και την ψήφο σας στα θέματα ημερήσιας διάταξης έως τις 30, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: proedros@velvento.eu

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κύλιση προς τα επάνω