ΜΕΡΕΣ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ Covid-19

Επανερχόμαστε στην ασύμμετρη απειλή του κορωνοϊού και παρακαλούμε τους δημότες να τηρούν τα μέτρα προστασίας (αποστάσεις, μάσκες & σχολαστική καθαριότητα), ώστε να αποφεύγεται ο κάθε κίνδυνος διασποράς του ιού, που φαίνεται να ταξιδεύει σε ολόκληρη την υφήλιο, μέχρι να βρεθεί οριστικά το αντίδοτό του.

Είναι  δεδομένο ότι κανένας δεν θέλει να νοσήσει από τον ιό. Ατυχώς όμως αυτό συμβαίνει. Χρειάζεται επομένως να τηρούνται από όλους μας τα μέτρα προστασίας.

Με τη συνεργασία του ΕΟΔΥ και των υγειονομικών αρχών και των δομών υγείας του Νομού, κάθε περιστατικό αντιμετωπίζεται με την δέουσα υπευθυνότητα.

Ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία και τη βοήθειά τους τον ΕΟΔΥ, τον λοιμωξιολόγο κ. Ιορδάνη Ρωμιόπουλο, τον Διοικητή του Νοσοκομείου Κοζάνης κ. Στέργιο Γκανάτσιο, το Κέντρο Υγείας Κοζάνης (ΤΟΜΥ), τις ομάδες επιστημόνων που κάνουν τα τεστ, το Κέντρο Υγείας Σερβίων, το Περιφερειακό Ιατρείο Βελβεντού και όσους βρίσκονται σε αυτή τη καθημερινή μάχη για να αποφευχθούν οι συνέπειες και η διασπορά της νόσου. 

Υγεία και  δύναμη σε όλους. 

Κύλιση προς τα επάνω