Δημόσια διαβούλευση για την κατάρτιση του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Δυτικής Μακεδονίας, για το νέο ΕΣΠΑ 2021-2027

Σε εξέλιξη η δημόσια διαβούλευση για την κατάρτιση του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Δυτικής Μακεδονίας, για το νέο ΕΣΠΑ 2021-2027.

Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργιος Κασαπίδης και η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτικής Μακεδονίας σας καλούν να συμμετάσχετε στη δημόσια διαβούλευση για την κατάρτιση του νέου Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτικής Μακεδονίας για την περίοδο 2021-2027.

Στο πλαίσιο αυτό, η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτικής Μακεδονίας, η οποία έχει την ευθύνη της κατάρτισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Δυτικής Μακεδονίας για την περίοδο 2021-2027, συνέταξε ένα ερωτηματολόγιο, το οποίο έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας (www.pepdym.gr) στην ενότητα για τη Νέα Προγραμματική Περίοδο 2021-2027. Επίσης έχει αναρτηθεί και στις ιστοσελίδες της Περιφέρειας και των Περιφερειακών Ενοτήτων (www.pdm.gov.grhttps://grevena.pdm.gov.gr/https://kastoria.pdm.gov.gr/https://kozani.pdm.gov.gr/,   https://florina.pdm.gov.gr/)

Πρόκειται για ένα σύντομο ερωτηματολόγιο, το οποίο βασίζεται στους Στόχους Πολιτικής που έχουν συμφωνηθεί σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης από όλα τα Κράτη Μέλη για την περίοδο 2021-2027. Η διαδικασία αυτή δίνει την ευκαιρία σε κάθε πολίτη που επιθυμεί να συμμετάσχει στο σχεδιασμό του νέου ΕΣΠΑ και να συνεισφέρει στη διαμόρφωση του μέλλοντος της Δυτικής Μακεδονίας, να εκφράσει την άποψή του.

Το ερωτηματολόγιο θα είναι διαθέσιμο ως τις 26 Φεβρουαρίου 2021

Περισσότερα για τη διαβούλευση

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κύλιση προς τα επάνω