Πρόσκληση 9ης Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Βελβεντού (Τακτική-Δια ζώσης)

Σας προσκαλούμε σε τακτική, δια ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 25 Απριλίου 2023 και ώρα 20:00, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δήμου Βελβεντού, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, όπως τροποποιήθηκε​ από το άρθρο 74 του N. 4555/18​ και από τα άρθρα 177 και 184 του N. 4635/19, όπως έχουν τροποποιηθεί και ισχύουν, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα ακόλουθα θέματα:

1. Συζήτηση και προτάσεις για τα προβλήματα που προκύπτουν από την απαγόρευση κυκλοφορίας στην Υψηλή Γέφυρα Σερβίων.

2. Ενημέρωση-Συζήτηση για το θέμα των ανεμογεννητριών στα Πιέρια.

3. Έγκριση τροποποίησης των α) Κανονισμού Προσωπικού, β) Εσωτερικού Κανονισμού Υπηρεσιών και γ) Κανονισμού Οικονομικής Διαχείρισης της ΔΗ.Κ.Ε.ΒΕ.»

4. Κατάρτιση σχεδίου προϋπολογισμού οικ. έτους 2023 της ΔΗ.Κ.Ε.ΒΕ.

5. Έγκριση Εισηγητικής Έκθεσης της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Βελβεντού, για την τεκμηρίωση των εσόδων και εξόδων αυτής σχετικά με τον ετήσιο Προϋπολογισμό 2023, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί από τον Προϋπολογισμό του Δήμου Βελβεντού.

6. Έγκριση Συμφώνου Συνεργασίας και Συστήματος Διοίκησης για την ανάπτυξη της λίμνης και της παραλίμνιας περιοχής λίμνης Πολυφύτου.

7. Προγραμματισμός προσλήψεων έκτακτου προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ανταποδοτικού χαρακτήρα έτους 2023, στο Δήμο Βελβεντού, σύμφωνα με την αντιστοίχιση των υφισταμένων κλάδων και ειδικοτήτων με τους οριζόμενους στο π.δ. 85/2022 νέους κλάδους και ειδικότητες.

8. Καθορισμός Αποζημίωσης μελών Δημοτικού συμβουλίου για τη συμμετοχή τους στις συνεδριάσεις του Δημοτικού συμβουλίου.

9. 6Η Παράταση χρόνου εργασιών έργου: «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΥ ΤΑΠΗΤΑ (ΤΑΡΤΑΝ) ΣΤΙΒΟΥ, ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΓΗΠΕΔΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ».

10. Έγκριση Επιτροπής παραλαβής έργων του Δήμου Βελβεντού.

11. Παράταση μίσθωσης ακινήτου για τη στέγαση του αρχειακού υλικού του Δήμου Βελβεντού.

 

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Μαλλού Βάια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κύλιση προς τα επάνω