Πρόσκληση 6ης Συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Βελβεντού (Τακτική)

Παρακαλείσθε όπως συμμετάσχετε σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Βελβεντού, που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Βελβεντού την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023 στις 14:00 π.μ. δια ζώσης ή και με τηλεδιάσκεψη με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Ανάθεση σε πληρεξούσιο δικηγόρο σύνταξης και κατάθεσης αίτησης Ακύρωσης ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας κατά της υπ’ αριθ. πρωτ. 262914 από 19.12.2022 Απόφασης της αναπληρώτριας Γενικής Διευθύντριας Χωροταξικής, Περιβαλλοντικής και Αγροτικής Πολιτικής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης, με θέμα, «Έγκριση Περιβαλλοντικών Όρων για την εγκατάσταση και λειτουργία του έργου «Αιολικός Σταθμός Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΣΠΗΕ) ισχύος 29,40 ΜW» της εταιρείας με την επωνυμία (δ.τ.) «AIRENERGY ΠΑΠΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΜΙΚΕ», το οποίο προτείνεται να κατασκευαστεί στη θέση «Παπά Χωράφια», Δ. Βέροιας και Κατερίνης, Π.Ε. Ημαθίας και Πιερίας, Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΤ: 2111668022).»

Διοργάνωση Αποκριάτικων Εκδηλώσεων και της Καθαρής Δευτέρας 2023

 Η σύνδεση των μελών της οικονομικής επιτροπής για την τηλεδιάσκεψη θα γίνει από τον παρακάτω ηλεκτρονικό σύνδεσμο από τις 13:45.  

https://us05web.zoom.us/j/3057704305?pwd=M2RybjM3NW9PZzdJU2ZCWW84OVVPdz09  

Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής που δεν θα μπορέσουν να συμμετάσχουν είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά οφείλουν να απαντήσουν τηλεφωνικά στον Πρόεδρο για τις θέσεις και την ψήφο τους κατά την ώρα της Συνεδρίασης.

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Μανώλης Στεργίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κύλιση προς τα επάνω