Πρόσκληση 43ης (Τακτικής) Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Βελβεντού

Παρακαλείσθε όπως συμμετάσχετε σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Βελβεντού, που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Βελβεντού την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022 στις 19:30 π.μ. δια ζώσης ή και με τηλεδιάσκεψη με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.- Καθορισμός διαδικασίας ανάθεσης δημόσιας σύμβασης  για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ» μετά από ανοικτό διαγωνισμό κάτω των ορίων για τα τμήματα στα οποία δεν υποβλήθηκε καμιά προσφορά.

2.- Χορήγηση παράτασης χρόνου εκτέλεσης εργασιών για το έργο: «ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ».

3.- Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. για το έργο «Ανάπλαση εισόδου οικισμού Καταφυγίου».

4.- Διαγραφές από βεβαιωτικούς καταλόγους για βεβαιωμένα τέλη ύδρευσης των εκ παραδρομής χρεώσεων κατηγορίας ΑΜΕΑ, Πολυτέκνων και λανθασμένων ενδείξεων από παρελθόντα έτη. (Διαγραφές Οκτώβριος 2022).

5.- Διοργάνωση Πρωτοχρονιάτικων εκδηλώσεων. Εξειδίκευση πίστωσης.

6.- Εξειδίκευση πιστώσεων για επιχορήγηση του Αθλητικού και Πολιτιστικών συλλόγων.

7.- Έγκριση Φακέλου Μελέτης Αντικατάστασης Δικτύου Αποχέτευσης Οικισμού Βελβεντού και Προσφυγή στη Διαδικασία με Διαπραγμάτευση χωρίς δημοσίευση λόγω κατεπείγοντος. 

8.- Εξέταση αίτησης δημότη.  

 

Η σύνδεση των μελών της οικονομικής επιτροπής για την τηλεδιάσκεψη θα γίνει από τον παρακάτω ηλεκτρονικό σύνδεσμο από τις 19:15. 

https://us05web.zoom.us/j/3057704305?pwd=M2RybjM3NW9PZzdJU2ZCWW84OVVPdz09  

 

Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής που δεν θα μπορέσουν να συμμετάσχουν είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά οφείλουν να απαντήσουν τηλεφωνικά στον Πρόεδρο για τις θέσεις και την ψήφο τους κατά την ώρα της Συνεδρίασης.

 

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

 

Μανώλης Στεργίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κύλιση προς τα επάνω