Πρόσκληση 3ης Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (τακτική, δια ζώσης)

Σας προσκαλούμε σε τακτική, δια ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή,  26 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 14:00, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δήμου Βελβεντού,  σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, όπως τροποποιήθηκε από το άρθρο 74 του N. 4555/18 και από τα άρθρα 177 και 184 του N. 4635/19, όπως έχουν τροποποιηθεί και ισχύουν, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα ακόλουθα θέματα:

 1.  Συγκρότηση Επιτροπής Ύδρευσης.
 2. Διαγραφές από βεβαιωτικούς καταλόγους για βεβαιωμένα τέλη ύδρευσης των εκ παραδρομής χρεώσεων κατηγορίας ΑΜΕΑ, Πολυτέκνων και λανθασμένων ενδείξεων από παρελθόντα έτη. (Διαγραφές Αυγούστου 2023).
 3. Διαγραφές από βεβαιωτικούς καταλόγους για βεβαιωμένα τέλη ύδρευσης των εκ παραδρομής χρεώσεων κατηγορίας ΑΜΕΑ, Πολυτέκνων και λανθασμένων ενδείξεων από παρελθόντα έτη.(Διαγραφές Σεπτεμβρίου 2023).
 4. Διαγραφές από βεβαιωτικούς καταλόγους για βεβαιωμένα τέλη ύδρευσης των εκ παραδρομής χρεώσεων κατηγορίας ΑΜΕΑ, Πολυτέκνων και λανθασμένων ενδείξεων από παρελθόντα έτη.(Διαγραφές Οκτωβρίου 2023).
 5. Διαγραφές από βεβαιωτικούς καταλόγους για βεβαιωμένα τέλη ύδρευσης των εκ παραδρομής χρεώσεων κατηγορίας ΑΜΕΑ, Πολυτέκνων και λανθασμένων ενδείξεων από παρελθόντα έτη. (Διαγραφές Νοεμβρίου 2023).
 6. Διαγραφές από βεβαιωτικούς καταλόγους για βεβαιωμένα τέλη ύδρευσης των εκ παραδρομής χρεώσεων κατηγορίας ΑΜΕΑ, Πολυτέκνων και λανθασμένων ενδείξεων από παρελθόντα έτη. (Διαγραφές Δεκεμβρίου 2023).
 7. Έγκριση Επιτροπής παραλαβής του έργου «ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΕΝΤΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ».
 8. Έγκριση Επιτροπής παραλαβής του έργου «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ».
 9. Έγκριση Επιτροπής παραλαβής του έργου «ΑΝΤΙΣΤΗΡΙΞΗ ΠΡΑΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΑΓΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ».
 10. Έγκριση του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΩΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ».
 11. Εκλογή Εκπροσώπων του Δήμου Βελβεντού στη Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων.
 12. Αίτημα των Συλλόγων Οικογένειας ΚΕΘΕΑ προς υποστήριξη ψηφίσματος για την απόσυρση νομοσχεδίου που αφορά τη μεταρρύθμιση της ψυχικής υγείας και την απεξάρτηση.

 

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

 

Καμκούτης Θωμάς

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κύλιση προς τα επάνω