Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση της Οικ. Επιτροπής Δήμου Βελβεντού

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση της Οικ. Επιτροπής Δήμου Βελβεντού.

 

Παρακαλείσθε όπως συμμετάσχετε σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Βελβεντού, που θα γίνει την Τρίτη στις 8/2/2022 στις 11:00 με τηλεδιάσκεψη (ή τηλεφωνικά για όσους δεν μπορούν να συνδεθούν) λόγω των μέτρων προστασίας από τη διασπορά του Κορωνοϊού με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

 

  1. Έγκριση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2022 του Κληροδοτήματος «Ζήνωνος Ι. Παπαναστασίου» του Δήμου Βελβεντού.
  2. Έγκριση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2022 του Κληροδοτήματος «Νικόλαου ή Πολύκαρπου Δελβίζη» του Δήμου Βελβεντού.
  3. Έγκριση Εισηγητικής έκθεσης 4ου Τριμήνου του έτους 2021 για την εκτέλεση του Προϋπολογισμού.
  4. Έγκριση μετάβασης του δημάρχου Εμμανουήλ Στεργίου και του Αντιδημάρχου Θωμά Καμκούτη στην Αθήνα για υποθέσεις του Δήμου.
  5. Έγκριση μετάβασης του Δημοτικού Συμβούλου Ζήνωνος Ζορζοβίλη, του Προέδρου της Κοινότητας Αθανασόπουλου Αθανασίου και του οδηγού Γεωργίου Τσιαμή στην Πορταριά Χαλκιδικής για υπηρεσιακούς λόγους.

 

 

Η σύνδεση των μελών της οικονομικής επιτροπής για την τηλεδιάσκεψη θα γίνει από τον παρακάτω ηλεκτρονικό σύνδεσμο από τις 10:45.   https://us05web.zoom.us/j/3057704305?pwd=M2RybjM3NW9PZzdJU2ZCWW84OVVPdz09  

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 4ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΟΕ για 7.2.2022

Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής που δεν θα μπορέσουν να συμμετάσχουν διαδικτυακά οφείλουν να απαντήσουν τηλεφωνικά στον Πρόεδρο για τις θέσεις και την ψήφο τους κατά την ώρα της Συνεδρίασης.

 

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

 

 

 

Μανώλης Στεργίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κύλιση προς τα επάνω