Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη «βελτίωση θέσης» στη λαϊκή αγορά του Δήμου Βελβεντού για όσους πωλητές κατέχουν θέση που τους έχει αποδοθεί με διοικητική πράξη (άρθρο 66 παρ.4 του ν.4849/2021)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

   Εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη «βελτίωση θέσης» στη λαϊκή αγορά του Δήμου Βελβεντού για όσους πωλητές κατέχουν θέση που τους έχει αποδοθεί με διοικητική πράξη (άρθρο 66 παρ.4 του ν.4849/2021)

Σε εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 66 παρ.4, του ν.4849/2021 (ΦΕΚ 207 τ. Α’),

σύμφωνα με τις οποίες: «Για υφιστάμενους αδειούχους οι οποίοι δραστηριοποιούνται στις λαϊκές αγορές, σύμφωνα με τα στοιχεία της άδειάς τους σε λαϊκή αγορά, διενεργείται, εντός της ίδιας λαϊκής αγοράς, η διαδικασία αρχικά της «βελτίωσης θέσης» και στη συνέχεια της «χορήγησης θέσης».

ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ

   Τους δραστηριοποιούμενους, στη λαϊκή αγορά  του Δήμου Βελβεντού, πωλητές, οι οποίοι σύμφωνα με τα στοιχεία της άδειάς τους νομίμως κατέχουν θέση που τους έχει χορηγηθεί με διοικητική πράξη, εάν επιθυμούν, να καταθέσουν αίτηση βελτίωσης της θέσης που καταλαμβάνουν για να μετακινηθούν σε άλλη, κενή θέση της ίδιας λαϊκής, την οποία θεωρούν «καλύτερη» σε σχέση με την ήδη κατεχόμενη νομίμως. Σε περίπτωση που η θέση θα διεκδικηθεί από περισσότερους πωλητές αυτοί μοριοδοτούνται και κατατάσσονται, σύμφωνα με τις διατάξεις της περ.γ της παρ. 4 του άρθρου 66 του Ν.4849/2021. Σημειώνεται ότι όσοι πωλητές καταθέσουν αίτηση για την συμμετοχή τους στην διαδικασία, αυτομάτως η θέση τους θεωρείται κενή και μπορεί να διεκδικηθεί από άλλον πωλητή.

Οι πωλητές που επιθυμούν να συμμετέχουν στη διαδικασία βελτίωσης θέσης θα πρέπει να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου,

από την Πέμπτη 14-07-2022 έως και την Κυριακή 24-07-2022.

Για τη συμμετοχή στην ανωτέρω διαδικασία, υποβάλλονται τα κάτωθι δικαιολογητικά:

  1. Αίτηση (χορηγείται από την υπηρεσία).

                                                    

 

                   

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κύλιση προς τα επάνω