Πρόσκληση Ειδικής και 12ης Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βελβεντού

  1. Σας προσκαλούμε σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 217  του ν. 3463/2006, όπως έχουν τροποποιηθεί και ισχύουν,  την Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021 και ώρα 20:30, με μοναδικό θέμα:

Έγκριση Εκθέσεων Πεπραγμένων Οικονομικής Επιτροπής Γ’ τετραμήνου 2019 και Α’ και Β’  εξαμήνου 2020.

2. Σας καλούμε να συμμετέχετε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, μέσω τηλεδιάσκεψης (Microsoft Τeams), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 10 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 55/11-03-2020/τ.Α’) «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19», σε συνδυασμό με την αριθμ.426/13.11.2020 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών «Ενημέρωση για την οργάνωση και λειτουργία των δήμων κατά το διάστημα εφαρμογής των μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης της πανδημίας», την Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021 και ώρα 21:00 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα ακόλουθα θέματα ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση σύστασης Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Βελβεντού – Έγκριση Οικονομοτεχνικής Μελέτης.
  2. Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος έτους 2021.
  3. Υποβολή πρότασης ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Θεσσαλονίκης, για ενδοδικαστική συμβιβαστική επίλυση εκκρεμούς αγωγής με αριθμό ΑΓ341/04-08-2020 της Ανώνυμης Τεχνικής Εταιρείας «ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΡΓΟΛΗΠΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη κατά των Δήμων Βελβεντού και Σερβίων.  Αποδοχή συμβιβασμού σε σχέση με την πρόταση του Δήμου. Εξουσιοδότηση Δημάρχου και πληρεξουσίου δικηγόρου του Δήμου για υπογραφή πρακτικού συμβιβασμού αν και εφόσον αυτός επιτευχθεί.
  4. Καθιέρωση εορτασμού απελευθέρωσης του Βελβεντού από τον Τούρκικο ζυγό – Επικαιροποίηση της 57/2016 απόφασης του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού.
  5. Παροχή σύμφωνης γνώμης του Δημοτικού Συμβουλίου για την εκτέλεση έργων του ΤΟΕΒ Βελβεντού.
  6. Αιτήσεις – Ανακοινώσεις

 

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

 

Μαλλού Βάια

Σημείωση:

 

  • Για τη συμμετοχή σας στην τηλεδιάσκεψη μέσω του προγράμματος (MicrosoftTeams), παρακαλούμε ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο, από τις 20:45

Κάντε κλίκ ΕΔΩ για να συμμετάσχετε στη Συνεδρίαση

  • Στην περίπτωση αδυναμίας σύνδεσης, παρακαλούμε αποστείλετε τη δήλωση συμμετοχής σας στη συνεδρίαση καθώς και την ψήφο σας έως τις 30 στην ηλεκτρονική διεύθυνση: proedros@velvento.eu

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κύλιση προς τα επάνω