Μοριοδοτούμενο επιμορφωτικό πρόγραμμα «Ψυχολογία για Όλους»

 

 

 

Το Πανεπιστημίου Αιγαίου / Προγράμματα Ψυχικής Υγείας και ο Δήμος Βελβεντού διοργανώνουν μοριοδοτούμενο επιμορφωτικό πρόγραμμα που απευθύνεται  σε όλους τους Δημότες και έχει ως σκοπό να τους μυήσει στον κόσμο της Ψυχολογίας.

Ο τίτλος του προγράμματος είναι «Ψυχολογία για Όλους», η διάρκεια του είναι δωδεκάμηνη και ο τρόπος διδασκαλίας μεικτός: Ο κάθε εκπαιδευόμενος μελετά μόνος του το πλούσιο ψηφιακό υλικό, το οποίο αναρτάται σε πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης ή αποστέλλεται μέσω email, ενώ προβλέπονται δώδεκα δίωρες (μια κάθε μήνα) συναντήσεις στην ψηφιακή πλατφόρμα zoom, στη διάρκεια των οποίων θα υπάρχει ζωντανή αλληλεπίδραση με τον εκάστοτε διδάσκοντα.

Το πρόγραμμα μοριοδοτείται σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία για ορισμένες ειδικότητες (π.χ. εκπαιδευτικούς) ενώ αποδίδει σε όλους Ευρωπαϊκές Πιστωτικές Μονάδες Επαγγελματικής Κατάρτισης ECVET (22,5).

Για τους Δημότες Βελβεντού και λόγω της συνεργασίας του Δήμου τα δίδακτρα του Προγράμματος ανέρχονται στα 100€ (αντί 250), τα οποία θα πληρωθούν σε δύο δόσεις.

Οι εγγραφές θα γίνονται μέχρι την 31η Ιανουαρίου 2021 και τα μαθήματα θα ξεκινήσουν 1 Φεβρουαρίου 2021.

Μπορείτε να μελετήσετε αναλυτικά την προκήρυξη στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://bit.ly/380Cmy1

Για την εγγραφή σας μπορείτε να μεταβείτε στον σύνδεσμο:

https://epos.ru.aegean.gr/?id=444

 

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε:

Δήμος Βελβεντού: 24643 50300 (κα Φτάκα Ελένη)

Πανεπιστήμιο Αιγαίου – Προγράμματα Ψυχικής Υγείας: 2251036520, 2251036580, 2251045006

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κύλιση προς τα επάνω