Ευχαριστήριο για την 17η Γιορτή Ροδάκινου

Η 17η Γιορτή Ροδάκινου, τελείωσε.

Όταν αυτή δημοτική αρχή της ξεκινούσε το 2005 να διοργανώσει την 1η Γιορτή, ευχή όλων ήταν να γίνει θεσμός. Και έγινε. Περνώντας τα χρόνια και ειδικά μετά τον κορωνοϊό υπήρξε η διάθεση εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής η Γιορτή Ροδάκινου να βελτιωθεί. Φέτος έγινε το πρώτο βήμα. Η Γιορτή απλώθηκε σε δύο ενότητες δράσεων και εκδηλώσεων σε διάστημα 10 ημερών. Προφανώς τα φετινά δεδομένα θα αξιολογηθούν για να υπάρξουν και άλλες βελτιώσεις στο μέλλον.

Oι διοργανωτές της φετινής γιορτής ήταν o Δήμος Βελβεντού, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση, οι Συνεταιρισμοί ΑΣΕΠΟΠ και ΔΗΜΗΤΡΑ, ο Αγροτικός Σύλλογος, ο Εμπορικός Σύλλογος Βελβεντού, και συνδιοργανωτές το ΚΑΠΗ, ο Μορφωτικός Όμιλος Βελβεντού , ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Βελβεντού, o MOTOBE, ο ΣΜΑΒ, η Παιδική Χαρά και το ΚΔΑΠ.

Ευχαριστίες οφείλουμε

Στους συνεταιρισμούς, στα καταστήματα και τις επιχειρήσεις από το Βελβεντό που στήριξαν οικονομικά και υλικά την Γιορτή και την διοργάνωση των μουσικών εκδηλώσεων.

Τους εθελοντές και εθελόντριες για την εξυπηρέτηση των περιπτέρων, για την κατασκευή μαρμελάδας και των παιδικών κατασκευών καθώς και όλων των εκθέσεων και των εκδηλώσεων.

Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς επικοινωνίας, τα τηλεοπτικά κανάλια, τους ραδιοφωνικούς σταθμούς και τα ηλεκτρονικά Μ.Μ.Ε. που πρόβαλαν τη γιορτή μας.

Και τέλος όλους τους συμμετέχοντες, βελβεντινούς, ομογενείς και επισκέπτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κύλιση προς τα επάνω