ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ:
ΔΙΑΦΗΜΕΙΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ www.dhmoi.gr
Η ιστοσελίδα προσφέρει τη δυνατότητα σε όποιον Τοπικό Επιχειρηματία το επιθυμεί, να Προβληθεί 100% Δωρεάν στην Ιστοσελίδα αυτή (χωρίς καμία άλλη υποχρέωση) με το Βασικό Πακέτο Προβολής μας (Free) για ένα χρόνο και χωρίς καμμιά άλλη υποχρέωση ανανέωσης.
Συνοπτικά το Πακέτο Προβολής “FREE” παρέχει στον Επαγγελματία τη δυνατότητα να προβάλλει ένα μεγάλο έγχρωμο Banner υψηλής ανάλυσης, την Επωνυμία και το Logo της Επιχείρησής του, την Καταχώρηση στις αντίστοιχες Επαγγελματικές Κατηγορίες, Τηλέφωνο επικοινωνίας με δυνατότητα άμεσης κλήσης από smartphone, Τοποθέτηση στο Χάρτη, Αναζήτηση στην ιστοσελίδα μας με λέξεις-κλειδιά, Δωρεάν Οδηγίες στον χρήστη μέσω Google Maps, και τέλος ρύθμιση SEO εκ μέρους της ιστοσελίδας, ώστε να περιλαμβάνεται και στα Αποτελέσματα αναζήτησης της Google.
ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ.
Ανοίγοντας τη σελίδα θα βρείτε την ένδειξη: ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ.Αφότου συμπληρώσετε τα Στοιχεία της Επιχείρησής σας και μετέπειτα επιλέξετε το Πακέτο Προβολής “Free” καταχωρώντας τον κωδικό κουπονιού memberdiscount10 το Καλάθι Αγορών μηδενίζει και μπορείτε να στείλετε την Παραγγελία σας.
Σημειωτέον ο πελάτης δεν θα χρεωθεί απολύτως τίποτα και θα απολαύσει 1 χρόνο Προβολής της Επιχείρησής του με το Πακέτο Free, στην ιστοσελίδα. Καμία απολύτως υποχρέωση δεν τον δεσμεύει για να ανανεώσει μετά τον 1 χρόνο την Προβολή του, σε οποιοδήποτε Πακέτο. Μπορεί παρόλα αυτά, αν θέλει και όποτε θέλει, κατά τη διάρκεια της Δωρεάν Προβολής του, να αναβαθμίσει το Πακέτο Προβολής του με κάποιο άλλο Πακέτο.

Κύλιση προς τα επάνω